OM OSS

Lilleskatt.no har basert seg på gps barneklokker og gps utstyr frem til nå. Vi vil satse sterkt på å utvikle oss videre og satse på nye produkter.  Vi legger stor vekt på kundeservice og takker derfor for alt av ris/ros vi kan få endten på E-post: support@lilleskatt.no eller på vår fb side: www.facebook.com/lilleskatt.no 

HVA ER GPS KLOKKE?

GPS-klokke eller telefon-klokke om du vil er en enkel og sikker måte for deg å holde kontakt med ditt barn. Klokken har en mor og far knapp som gjør det mulig for barnet og enkelt å kontakte foreldrene. Med forhåndslagrede nummere som kan ringe til og fra klokken trenger du heller ikke å være redd for fremmede telefoner ringer inn, eller tulleringing ut! Klokkene er åpne for alle operatører og kommer med egen app som kan enkelt lastes ned på både Apple og Android telefoner. Denne appen tillater at du enkelt kan få oversikt over hvor barnet befinner seg og gir også muligheten til å sette opp et ''geofence''. Klokkene er laget for aktive barn og sitter bra på armen. 

HVEM ER VI?

Lilleskatt.no er heleid av KFK-trading og tok over for den gamle nettsiden i oktober 2016, men driftes fremdeles av kfk-trading teamet. KFK-trading Representerer  Kristoffer M. Svendsen, Joakim Svendsen og Kristoffer Kaldestad. Med lokaler i Lyngdal. Med gründerhjerte og ønske om å starte noe eget har vi satset og opprettet egen bedrift og selger via vår nettbutikk.

GPS klokker er noe vi er tilhengere av og vi så en gyllen mulighet til å kunne distribuere brukervennlige og praktiske multifunksjonsklokker som vi selv har testet og bruker jevnlig. Vi så at det var mange nysgjerrige og interesserte og bestemte oss for å gjøre et forsøk på å gi flere muligheten til en tryggere og mer harmonisk hverdag uten unødvendig stress og bekymring. Driften går og vi ekspanderer. Nå satser vi også på andre ting relatert til barn ++

Vi er opptatt av at nettopp din opplevelse med oss skal bli den beste og setter kundeservice høyt. Nøl ikke med å ta kontakt skulle det være noe du lurer på, vi er her for dere.